Glasögongaranti

Med SynTrygg får du ett oslagbart skydd om dina glasögon skulle gå sönder. Du får också en månad på dig att bestämma dig för om du gillar den nya bågen och tre månader att vänja dig om du köpt nya progressiva glas.

I SynTrygg ingår också:

Ett års skadeförsäkring

Skadeförsäkringen täcker otursskador och funktionsfel som inte täcks av garantin. Dina glasögon är under hela försäkringsperioden värda samma summa som inköpspriset och du har möjlighet att förlänga försäkringen upp till tre år. Självrisken är endast 250 kr.

En månads bytesrätt

Om du inte känner dig nöjd med valet av din båge så kan inom en månad byta till en annan, utan extra kostnad. Om de nya bågarna är dyrare betalar du endast mellanskillanden och är de billigare får du mellanskillnaden tillbaka.

Tre månaders tillvänjningsgaranti

Det kan kännas lite ovant och obekvämt med progressiva glas första gången. De flesta vänjer sig inom en vecka. För säkerhets skull ingår det tre månaders tillvänjningsgaranti som ger dig möjlighet att byta ut glasen till en annan progressiv eller enkelslipad lösning. Precis som med bytesrätten betalar du endast eventuell mellanskillnad.

SynTrygg