01/10 2014

Lämna din man hos oss

Torsdag 2 oktober är det tjejkväll i Karlstads centrum. Har du råkat få ett utråkat, ofrivilligt smakråd i släptåg går det bra att lämna honom hos oss på OptikHuset en stund.

Vi bjuder honom på öl och chansen att vinna ett par Ray-Ban solglasögon i vår Dart-tävling. Han kan 
dessutom prova linser och f&aring synen testad. 

När du shoppat färdigt får du honom tillbaka,
på garanterat bättre humör och full av kraft att bära hem dina shopping-påsar.

Välkommen!

Lämna din man hos oss!

Tillbaka till toppen >>

11/09 2014

Succé för Nybörjardagarna

Våra nyligen avslutade NYBÖRJARDAGAR i Karlstad blev till en succé. Butiken har stundtals varit överfull av "glasögon- och linsnybörjare" som stillat sin kunskapstörst genom att delta i någon av våra visningar och föreläsningar.

Till de definitiva höjdpunkterna hörde vår workshop runt mode och val av bågar men också vår kurs om kosttillskott som motverkar förändringar på gula fläcken. Roligt var också att många nappade på våra kampanjerbjudanden.

Tack alla glada "Nybörjare" och välkommen tillbaka. Vi lovar att ta väl hand om er.

Nybörjardagarna

Tillbaka till toppen >>

25/08 2014

Nybörjardagar

Hör du till dem som för första gången känner att dina ögon sviker? Känns det nervöst att ta den första kontakten med en optiker? Låt oss få hjälpa dig på traven!

2-5 september har vi Nybörjardagar på OptikHuset med massor aktiviteter för dig som känner dig osäker på glasögonval, linsbärande eller dina ögons hälsa. Allt helt kostnadsfritt, såklart! Välkommen!

Nybörjardagarna hålls i vår butik i Karlstad. Vi kommer inom kort även att genomföra aktiviteten i Kristinehamn.

Nybörjardagar
 
Linsskolan

TISDAG 2/9, 13, 15 & 17

Workshop, kontaktlinser

Vi berättar om risker och fördelar med olika typer av linser. Vad ska man välja utifrån olika förutsättningar? Ta chansen att prova olika linstyper utan kostnad!

Mode workshop

ONSDAG 3/9, 13, 15 & 17

Workshop, mode

Hur väljer man rätt båge? Vilken färg, form, storlek och stil passar just dig? Vi går igenom allt du behöver veta om bågval. Vi berättar dessutom om senaste trenderna och visar nyaste nytt från de stora modehusen!

 
Glaskurs

TORSDAG 4/9, 13, 15 & 17

Workshop, glas

Vad är det för skillnad på olika glasögonglas? Vilka olika typer av progressiva glas erbjuds? Varför är vissa glas dyrare än andra? Vilken typ passar dig?

Ögonhälsa

FREDAG 5/9, 13, 15 & 17

Kurs om gula fläcken

Johan från Soflin Pharma informerar om Optival, ett vetenskapligt komponerat kosttillskott som motverkar förändringar av gula fläcken.

 

Vinn gratis linser!

Vinn linser och linstillpassning!

Ta chansen att vinna gratis linser en månad inklusive linstillpassning!
Delta i vårt nybörjar-quiz här.

Nybörjarerbjudanden:

Hela veckan erbjuds 200 KR RABATT PÅ VALFRI SYNUNDERSÖKNING. Gäller vid bokning 2-5 /9.

Under fredagen bjuder vi på ÖGONBOTTENFOTOGRAFERING och råd kring KOSTTILLSKOTT.

Tillbaka till toppen >>

23/08 2014

Trött på läsglasögonen?

Har du börjat se dåligt på nära håll men känner att det är besvärligt att använda läsglasögon? Eller har du progressiva glasögon men skulle vilja prova linser?

Välkommen in och prova progressiva linser. Vi har ett stort utbud av både progressiva månadslinser och endagslinser.

 

Tillbaka till toppen >>

20/08 2014

Vi åker på mässa

29-30 augusti åker vi på mässa. Vi öppnar igen måndag 1 september fulla av ny inspiration och kunskap om den senaste tekniken och trenderna, välkomna!

Passa gärna på att njuta av vår nya fina skyltning i Kristinehamn under tiden!

Ny skyltning i Kristinehamn

Tillbaka till toppen >>

12/08 2014

Har dina barn svårt att läsa och hänga med i skolan?

Vi har kanske lösningen! Läs- och skrivsvårigheter vållar ofta problem att tillgodogöra sig kunskapen i skolan. Dyslexi orsakas inte sällan av svårupptäckta synfel. Med rätt diagnos och moderna synhjälpmedel kan problemen reduceras. OptikHuset är specialister på läs- och skrivsvårigheter.

Välkommen att boka tid

Skolstart, dags att kolla synen

Tillbaka till toppen >>

04/07 2014

Se våra senaste bågar

Nu kan du se våra senaste bågar från bland andra Moscot, Chanel och Oliver Peoples direkt på webben i vårt nya båggalleri. En annan webbnyhet är att du nu har enkel tillgång, utan att behöva zooma, till hela vår hemsida via mobilen eller surfplattan.

Båggalleri

Tillbaka till toppen >>

04/07 2014

Snygga solglasögon med styrka

Vi på OptikHuset har ett stort utbud av märkessolglasögon som går att få med glas i din styrka. Vi har bland annat ett bra paketpris på bågar från Rodenstocks ungdomskollektion, Rocco by Rodenstock,  och glas med styrka för endast 1600 kr. Välkommen in och prova i butik eller kika på några av våra bågar här ››

Nyhet Rocco by Rodenstock

Tillbaka till toppen >>

25/06 2014

Vinnaren i vårt quiz

Vi har dragit en vinnare i vårt solglasögon-quiz. Grattis Ida Hammarbäck! Ida var i förra veckan tillsammans med sin familj inne i Karlstad-butiken och hämtade solglasögonen som blev en present till sambon. Tack till alla andra som deltagit i vår tävling, håll utkik för vi kommer publicera fler quiz med fina priser här på hemsidan.

Vinnaren i vårt solglasögon-quiz

Tillbaka till toppen >>

12/06 2014

Grattis Urban!

Nu är vår optiker Urban Johansson tillbaka med massor av ny kunskap i bagaget. Han har under året genomfört en utbildning i Diagnostisk Optometri vid Karolinska Institutet. För dig som kund innebär Urbans utbildning att vi nu är två optiker som kan genomföra ögonhälsoundersökningar och analysera ögonbottenfotografier.

Från och med januari kommer Urban också att kunna vidga pupiller på personer med gråstarr eller små pupiller, för att få en klarare bild över ögonbottnen. Utvidgning av pupiller får enbart utföras av optiker med högre utbildning.

Grattis Urban och välkommen tillbaka!

Tillbaka till toppen >>

Urban Johansson leg optiker