02/06 2014

Vinn sommarens fräckaste Solglasögon!

Missa inte chansen till en riktig högvinst. Delta i vår solglasögon-quiz och var med i utlottningen av sommarens fräckaste solglasögon (värde: 1.500 kr).

Starta quiz

Tillbaka till toppen >>

Solglasögon

26/05 2014

Visning av solskydd i världsklass

Klarare färger och det bästa solskydd du kan ge dina ögon får du om du köper ett par Maui Jim. Ta chansen att prova själv, på onsdag 28/5 mellan 14-18 har vi visining av Maui Jim solglasögon i Karlstad-butiken.

Maui Jim visning

Tillbaka till toppen >>

21/05 2014

Håll dina ögon friska

En varierad och välbalanserad kost gör att hela kroppen kroppen mår bra, inte minst våra ögon. När vi blir äldre, eller känner trötthet och stress, kan vi dock behöva tillskott av nödvändiga mineraler och vitaminer. Framförallt ögat behöver tillskott av näringsämnen för att klara sina viktigaste funktioner. 

Med Optivital Ögonvitamin minskar risken för att utveckla åldersrelaterade ögonsjukdomar och synnedsättning.

Välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mera!

Optivital ögonvitamin

Tillbaka till toppen >>

22/04 2014

Njut av friheten med progressiva linser

Tycker du det är jobbigt att växla mellan flera olika glasögon? Är läsglasögonen aldrig där när du behöver dem?

Nu har vi på OptikHuset fått in nya progressiva endagslinser som vi erbjuder dig att prova helt kostnadsfritt*. Passa på att uppleva friheten!

Välkommen in i butiken så hjälper vi dig att ta del av erbjudandet!

*Kostnad för eventuell synundersökning tillkommer.

Progressiva linser utan kostnad

Tillbaka till toppen >>

17/02 2014

Laddade med vårens hetaste nyheter

Nu har vi laddat våra butiker med massor av nyheter från bland annat Chanel och Ray-Ban. Välkommen in till någon av våra butiker och låt dig inspireras! 

Tillbaka till toppen >>

Nya bågar från Chanel

11/02 2014

Ny kunskap och nya bågar

Vi har under helgen varit på optometridagarna och samlat in ny kunskap, köpt in de senaste bågarna från bland annat Chanel och hämtat massor av inspiration!

Optometridagarna

Tillbaka till toppen >>

07/02 2014

Missat vår film om läs- och skrivsvårigheter?

Vår film om läs- och skrivsvårigheter visas på TV4, men den finns även att se här. Vi har även lagt upp våra tidigare reklamfilmer på vå youtube-kanalvälkommen att se de med.

Tillbaka till toppen >>

07/02 2014

Film om progressiva glas

Vår film om vikten av rätt progressiva glas visas på TV4 från och med nästa vecka, men den finns även att se här. På vår youtube-kanal finns alla våra andra filmer, välkommen att ta en titt!

Tillbaka till toppen >>

20/01 2014

Bli BrilliantKund

Köp lite, köp mycket, köp olika. Du betalar endast 295kr/månad!

Nu kan du se till så att alla nära och kära får bästa möjliga synhjälpmedel för bara 295 kronor per månad. Och det oavsett om du köper glasögon, kontaktlinser, eller andra produkter eller tjänster hos oss. Som BrilliantKund får du ett livslångt köputrymme på 15 000 kronor, inga uppläggningsavgifter eller räntor och du betalar bara 295 kr/månad inklusive en aviavgift på 14 kronor.

Läs mer

Bli brilliantkund hos OptikHuset

Tillbaka till toppen >>

19/01 2014

Du missar väl inte det senaste?

Nu i veckan finns det extra stor anledning att besöka våra butiker i Karlstad och Kristinehamn. Då visar vi de senaste och trendigaste bågarna från alla de välkända modehusen!


Onsdag 22 januari kl 14-19.00 är du välkommen till vår butik i Kristinehamn. Torsdag 23 januari kl 14-20.00 är det Karlstads tur.

Under visningsdagarna har vi också ett supererbjudande som ger dig 500 kronor rabatt när du köper kompletta glasögon med bågar från Gucci, Hugo Boss, Saint Laurent, Dior eller Marc Jacobs.

Varmt välkommen!
Gucci, Hugo Boss, Saint Laurent, Dior, Marc Jacobs

Tillbaka till toppen >>