Varilux S – revolutionerande teknik för dina ögon

Optikhuset är en av återförsäljarna i Värmland av Varilux S. Det progressiva glaset är ett populärt val i Optikhusets butiker i Karlstad och Kristinehamn och har bidragit till många nöjda kunder. Vi har sålt glaset sedan den 15 januari i år.

Varilux S är det allra senaste progressiva glaset från Essilor International. De individanpassade glasen korrigerar inte bara ditt synfel utan rättar sig också efter hur dina ögon rör sig i förhållande till bågen samt känner av vilket öga som är dominant.

Bakom dessa fantastiska fördelar ligger banbrytande tekniker som också gör själva glasögonbärandet mer komfortabelt. Förutom förbättrad syn påverkar nämligen Varilux S även ditt synbeteende positivt. Glaset ger ett bredare synfält och minimal gungeffekt vilket innebär att du som bärare får en snabbare reaktionsförmåga och kan känna dig tryggare i olika miljöer.

Varilux var det allra första progressiva glaset för att korrigera åldersseende och uppfanns 1959 av Bernard Maitenan. Idag är Varilux ett av världens ledande varumärken inom progressiva glas. De korrigerande glasögonglasen utmärker sig för att justera seendet på både nära, medellångt och långt avstånd.

Det skräddarsydda glaset är mycket tunt vilket resulterar i en bättre passform och att du knappt märker att du bär glasögon.

Mer information om Varilux S ››