Solglasögon till alla

I vårt utbud inom solglasögon hittar du bland annat Maui Jim. Solglasögon som ger mycket bra solskydd för ögat. På deras hemsida kan du se vilka solglasögon du vill ta dig en närmare titt på så hjälper vi dig i någon av våra butiker. Gå till Maui Jims hemsida >>

Här finns glas anpassade efter de styrkor dina ögon kräver, med bågar från flera av de stora modehusen som förutom Maui Jim t.ex. är Gucci, Chanel, Jimmy Choo och Ray-Ban. Vi är också ensamma om att kunna erbjuda Oakleys exklusiva program.

Ett par snygga solglasögon är ett lyft för din image och stil men också ett bekvämt och säkert skydd mot kortvågigt blått ljus och solens skadliga UV-strålning.

Barn under 12 år har extra känsliga ögon eftersom barnens pupiller är större. Som förälder är vi duktiga på att skydda barnens hud men glömmer bort ögonen som är minst lika känsliga.

Idag erbjuds solglasögon för olika behov. Glassammansättning och glasens färg ger olika funktion. Kontrasthöjande glas för skidåkning eller golf, polariserande glas för bilkörning? 

Välkommen in och prova. 

Solglasögon